Blogs

O nama


Zajednica tehničke kulture - Rijeka

Zajednica tehničke kulture Rijeka  udruženje je udruga tehničke kulture, strukovnih Saveza udruga tehničke kulture i drugih pravnih osoba koje ostvaruju programe tehničke kulture u gradu Rijeci.
Organizator je manifestacije Rijeka Nautic Show 2013., kao neprofitna organizacija čiji je isključivi interes organizirati kvalitetnu i održivu manifestaciju, a ne stjecanje profita, uzimajući u obzir dokazane sposobnosti organizacije.
Iza Zajednice tehničke kulture Rijeka stoje veliki projekti. Sve je započelo sudjelovanjem u organizaciji INOVE 2006. u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, manifestacije koja je ocjenjenja kao najveće događanje tehničke kulture te 2006. godine.  Zatim slijede projekti izložbe "Informatika, inovacije, tehnika", pa Aeromiting - program s preko 5.000 posjetitelja, koji će ostati zabilježen kao program koji se po interesu javnosti svrstao uz riječki sport.
Organizacijom sajma Rijeka Nautic Show, Zajednica će svoje iskustvo u organiziranju prepoznatljivih aktivnosti i raznih izložbi staviti u funkciju očuvanje tehničke kulture i edukacije mladih u organiziranju takvih događanja.


Video

Katalog sajma 2017

Popis izlagača 2017.

Program sajma 2017.

Galerija-fotografija

Sponzori i pokrovitelji: